Accordeon/Harmonica dag (2017)

Op zondag 9 juli verwachten we weer grote drukte in ons dorp. Iedereen is van harte welkom op de negende accordeon/harmonica dag in en rondom Restaurant De Klipper en het dorpshuis de Schuur georganiseerd door Gini Groenhagen. Evenals voorgaande jaren komen er spelers uit vele windstreken en zullen weer vele vaste spelers van zich laten horen in het restaurant, het dorpshuis en bij goed weer op het terras. De instrumenten zullen weer gevarieerd zijn, accordeons, harmonica’s, mondharmonica’s en steiers.

Andere instrumenten zoals saxofoon, klarinet, bas, gitaar enz. zijn ook welkom, als er maar LIVE gespeeld wordt en natuurlijk is het een opsteker voor Zwiggelte als plaatselijke muzikanten en muzikanten uit de omgeving zich spontaan aansluiten bij dit evenement. Voor het podium is een goede geluidsinstallatie geregeld, maar in en om het gebouw mag zonder toestemming van de organisatie niet met versterking gespeeld worden, want dan zouden de verschillende muzikanten elkaar storen en het thema van deze dag is: Gezelligheid en saamhorigheid!

Voor het podium is er een goede begeleiding van zelfs 2 drummers, Marnix Veening uit Boerakker en Jan Meyer uit Zwolle gaan dit jaar gaan drummen bij de grote groep vrije spelers.

De dag begint met een grandioze opening om 11.00 uur met alle aanwezige spelers en de afsluiting zal om ongeveer 16.30 zijn, waarbij het Drents Volkslied niet zal ontbreken en er ook weer een ieder die ergens op kan spelen betrokken zal mogen zijn. Uit ervaring blijkt dat de voetjes dan los komen van de vloer en dat de gezelligheid hoogtij viert.
We gaan ervan uit dat het weer net als de acht voorgaande jaren een super dag gaat worden, en dat een ieder ’s avonds weer voldaan naar huis gaat met de woorden: TOT VOLGEND JAAR.

Dus, spelers en luisteraars, we hopen jullie allemaal te mogen begroeten op zondag 9 juli.

Dus een dag vol plezier voor jong en oud, spelers en PUBLIEK!

Voor meer inlichtingen kunt u bellen: 0546870166 of Mail: hfgroenhagen@gmail.com
Tot ziens op zondag 9 juli.

Gratis Entree