Activiteitencommissie

Welkom in het hart van Zwiggelte, waar de Activiteiten Commissie haar best doet om de gemeenschap op een toegankelijke manier bijeen te brengen. Misschien ben je bekend met onze evenementen via Facebook, de Boerhoorn of de welkomstborden in Zwiggelte. Voor degenen die nog niet met ons in aanraking zijn gekomen, laten we graag zien wat we doen en welke activiteiten we organiseren.

Als Activiteiten Commissie streven we ernaar om op een laagdrempelige manier gezelligheid te creëren voor inwoners vanaf 12 jaar. Ons doel is om mensen op een ontspannen manier samen te brengen binnen het dorp.

Enkele van onze jaarlijks terugkerende activiteiten zijn de goed bezochte pubquiz en bingo. Deze evenementen hebben zich tot tradities ontwikkeld en bieden een ontspannen sfeer voor de deelnemers. Daarnaast organiseren we jaarlijks het paasvuur en de hemelvaartspellen, gelegenheden waarbij de inwoners samenkomen voor de gezelligheid.

Naast deze bekende activiteiten introduceren we ook regelmatig nieuwe initiatieven. We streven ernaar om elke paar maanden iets nieuws en leuks te organiseren, met als doel variatie te bieden en tegemoet te komen aan verschillende interesses binnen ons dorp.

Of je nu een trouwe deelnemer bent aan onze activiteiten of nog niet eerder van ons hebt gehoord, we nodigen je uit om deel te nemen aan de gezelligheid. Houd onze aankondigingen in de gaten op Facebook, zie onze aankondigingen op de welkomstborden en ontmoet mede dorpsbewoners. Samen maken we van Zwiggelte een levendig dorp waarin iedereen zich welkom voelt.