’75 JAAR VRIJHEID’ WESTERBORK’ e.o.: Een speciale middag voor ouderen (55+)

 

pastedGraphic.png

Van 6 t/m 12 april as. vieren we in Westerbork ’75 jaar Vrijheid’. Dit feest is niet alleen bedoeld voor de inwoners van Westerbork, maar ook voor de inwoners van alle omliggende dorpen. Er is een uitgebreid programma met activiteiten voor verschillende doelgroepen.                

Op www.dorpvandevrijheid.nl is het gehele programma te lezen.

Een van de activiteiten is een ouderenmiddag voor 55-plussers. Een leuke middag in de feesttent op het Evenemententerrein aan de Oude Beilerweg.

Deze middag kunt u genieten van een hoorspel over een gebeurtenis die eind 1944 in en om Westerbork speelde. Een verhaal over spionage en verraad. Jongeren van het Nassau College en het Van Gogh College uit Beilen dragen zelfgeschreven gedichten voor. En het koor Vivace uit Westerbork zingt liederen met een vrolijke noot.

U wordt natuurlijk getrakteerd en de middag is gratis toegankelijk. Bij de uitgang treft u wel een bus waar u een vrijwillige bijdrage in kunt deponeren. Dit om de kosten enigszins te drukken.

De Kerngroep ’75 jaar Vrijheid’ Westerbork e.o. organiseert deze middag in samenwerking met het Derkshoes en Welzijnswerk Ouderen.  

Hebt u geen eigen vervoer? Probeer dan mee te rijden met anderen.  Lukt dat ook niet? Dan kunt u zich melden bij het Derkshoes (tel. 0593 333366) voor vervoer.