Kunstgroep Noord

Geïnteresseerd in Kunst, Cultuur en Fotografie?

Kunstgroep Noord is een maatschap van kunstvakdocenten en cultureel ondernemers.
De leden werken al vele jaren als docent in diverse kunstdisciplines. Kunstgroep Noord is opgericht om deze en andere werkzaamheden te continueren, uit te breiden en zodoende het kunst- & cultuur-aanbod in het werkgebied te versterken. Het werkgebied van de maatschap bestrijkt Groningen, Drenthe en Friesland.
Alle aangesloten leden hebben de juiste eigenschappen om elk project tot een succes te maken. Betrokkenheid, enthousiasme, professionaliteit en veel praktijkervaring acht Kunstgroep Noord vanzelfsprekend.

Kunstgroep Noord heeft de intentie om haar kennis en kunde op het gebied van kunst & cultuur te delen met iedereen, die zich – op welke wijze ook – wil scholen, verdiepen, of amuseren in en met kunst & cultuur. Plezier beleven, grenzen verleggen, groei en (zelf)ontwikkeling nemen een grote plaats in activiteiten van kennismaking tot specialisatie in. Om dat te bereiken zet Kunstgroep Noord werkvormen en methodieken in uit de beeldende, audiovisuele en theatrale disciplines en massamedia.
Door het samenwerkingsverband met elkaar aan te gaan biedt Kunstgroep Noord een meerwaarde aan multidisciplinaire oplossingen.

Meer informatie over Kunstgroep Noord: www.kunstgroepnoord.nl